Politica de Confidențialitate pentru verificamasina.ro

1. Introducere Această politică de confidențialitate explică practicile noastre privind colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor personale când folosiți serviciul verificamasina.ro, operat de Think Company SRL. Protejarea datelor dumneavoastră este importantă pentru noi și ne angajăm să gestionăm informațiile dumneavoastră în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor.

2. Informații Colectate Vă colectăm informațiile personale în următoarele moduri:

  • Informații pe care ni le furnizați direct: Aceasta include adresa de email și seria de șasiu (VIN) pe care le introduceți pentru a primi rapoarte despre vehicule.
  • Informații colectate automat: Colectăm anumite informații automat când vizitați site-ul nostru, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate și alte date legate de interacțiunea dumneavoastră cu site-ul.

3. Utilizarea Informațiilor Folosim informațiile personale colectate pentru următoarele scopuri:

  • Pentru a vă furniza serviciile solicitate prin intermediul site-ului.
  • Pentru a îmbunătăți calitatea și funcționalitatea serviciului nostru.
  • Pentru a comunica cu dumneavoastră, inclusiv pentru a trimite notificări legate de serviciul solicitat.

4. Partajarea Informațiilor Nu vindem sau închiriem informațiile personale ale utilizatorilor. Informațiile pot fi împărtășite cu terți în următoarele circumstanțe:

  • Cu furnizorii noștri de servicii, inclusiv carvertical și cebia, în măsura necesară pentru furnizarea serviciului.
  • Dacă este necesar conform legii, cum ar fi pentru a răspunde la citații sau alte cereri legale.

5. Securitatea Datelor Implementăm măsuri de securitate pentru a proteja împotriva accesului neautorizat sau a alterării informațiilor dumneavoastră personale. Cu toate acestea, nicio metodă de transmitere pe internet sau metodă de stocare electronică nu este 100% sigură.

6. Drepturile Dumneavoastră Aveți dreptul să solicitați accesul la, rectificarea sau ștergerea datelor personale pe care le deținem despre dumneavoastră. De asemenea, aveți dreptul să vă retrageți consimțământul la orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragere.

7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate Putem actualiza această politică de confidențialitate din când în când. Vă vom notifica despre orice modificări prin publicarea noii politici de confidențialitate pe site-ul nostru.

8. Contact Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: contact@verificamasina.ro.