Termeni și Condiții pentru verificamasina.ro

1. Introducere Bine ați venit pe verificamasina.ro, un serviciu operat de Think Company SRL, cu sediul în România, înregistrată sub CUI: Ro45937141. Prin utilizarea serviciului verificamasina.ro, vă exprimați acordul cu acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre termeni, vă rugăm să nu utilizați acest serviciu.

2. Descrierea Serviciului verificamasina.ro oferă utilizatorilor posibilitatea de a obține rapoarte detaliate despre vehicule introducând seria de șasiu (VIN). Rapoartele pot include informații despre posibile vicii ascunse, kilometraj modificat, daune ascunse și alte aspecte relevante ale vehiculului. Aceste date sunt obținute prin intermediul sistemelor de afiliere cu carvertical și cebia.

3. Acces și Utilizare Pentru a accesa serviciul, utilizatorii trebuie să introducă seria de șasiu a vehiculului de interes. Informațiile furnizate prin serviciul nostru se bazează pe datele obținute de la terți și nu garantăm acuratețea, completitudinea sau utilitatea informațiilor.

4. Plăți și Comisioane Utilizatorii plătesc direct la carvertical sau cebia pentru rapoarte, iar verificamasina.ro primește un comision pentru trimiterea utilizatorilor către acești furnizori. Toate tranzacțiile financiare sunt gestionate și procesate de acești terți.

5. Limitări de Răspundere verificamasina.ro nu este responsabil pentru acuratețea sau fiabilitatea informațiilor primite de la furnizorii de date. Nu oferim nicio garanție că informațiile sunt libere de erori sau că serviciul va fi disponibil neîntrerupt.

6. Drepturi de Proprietate Intelectuală Conținutul serviciului, inclusiv textul, grafica, logo-ul și alte materiale, este proprietatea Think Company SRL și este protejat de legile de proprietate intelectuală. Nu aveți voie să reproduceți, distribuiți sau să creați lucrări derivate fără permisiunea expresă a Think Company SRL.

7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor Think Company SRL își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții oricând, fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili să revizuiască periodic acești termeni pentru a fi la curent cu orice modificări.

8. Contact Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: contact@verificamasina.ro.